Maciņš kļūs biezāks un ienāks laime privātajā dzīvē: oktobra beigās šīm 4 Zvaigžņu zīmēm sāksies baltā dzīves līnija

Foto – Pixabay

Ezotērikas speciālisti nākuši klajā ar paziņojumu, ka oktobra beigās daži cilvēki izjutīs uzlabojumu daudzās dzīves jomās.

Satraukums atkāpsies, darbā uzlabosies attiecības ar kolēģiem, privātajā dzīvē iestāsies laimes sajūta, un maciņš kļūs biezāks.

Ezotēriķi ir nosaukuši tās Zvaigžņu zīmes, kurām sāksies dzīves “baltā svītra”. Tas attiecas gan uz mīlestības sfēru, gan darbu, gan biznesu, gan draudzību, gan citām jomām. Šie cilvēki beidzot aizmirsīs par nepatikšanām un sāks smaidīt. Turklāt smaidīs viņi no sirds, jo patiešām – viņiem viss būs labi un pat vēl labāk!

Ūdensvīrs

Šiem cilvēkiem uzlabosies viss, kas saistīts ar personīgo dzīvi. Tie, kas vēl ir vientuļi, iepazīsies un satiks savu otro pusīti, un šis cilvēks tiešām būs viņu ilgi gaidītais liktenis. Bet tie, kuri jau ir attiecībās, tie tās vēl vairāk nostiprinās. Jāatceras, ka attiecības ir jākopj kā rožu dārzs – tad tās arī ziedēs.

Foto – Pixabay

Auns

Līdz šim Auniem daudz kas sagādāja ķibeles – gan darbā, gan attiecībās ar kolēģiem. Tagad zvaigznes sola, ka tās beigsies. Vadība redzēs, cik ļoti tu centies un sapratīs, ka daži kolēģi tevi apzināti gribēja iegāzt, taču viņiem nekas nesanāks. Starp citu, iespējams, ka tevi arī gaida algas pielikums.

Lasi vēl: 2024. gada novembris 4 zvaigžņu zīmēm nesīs veiksmi karjerā un personīgajā dzīvē

Latviešu dziedātāja Aija Andrejeva piedzīvojusi vienu no savas dzīves lielākajiem sapņiem

Lauva

Oktobra beigās tavs maciņš kļūs ievērojami biezāks, un nauda “lips” tev klāt kā tāds magnēts! Arī privātajā dzīvē iespīdēs saulīte un sasildīs jūsu jūtas. Arī darbā tevi sagaida atzinība un komplimenti. Un tevi beidzot patiešām novērtēs.

Foto – Pixabay

Jaunava

Lietas uzlabosies gan tavā personīgajā dzīvē, gan biznesā. Vientuļie Jaunavas vīrieši sapratīs, kāda tieši partnere viņiem ir vajadzīga. Tāpat arī parādīsies iedvesma un motivācija, lai attīstos tālāk. Daudzi uzsāks pilnīgi jaunu dzīves lappusi, un tas tiešām būs lielisks lēmums un solis.

Leģendām apvītā Simjūda diena 23.oktobrī: senseni senču ticējumi, ko šajā dienā nedrīkstēja darīt, lai nepiesauktu nelaimes

Leave a Comment